Pointe - csöves erősítők

Magyar fülekbe magyar high-end

Elő a fényképezőgéppel!

2015. január 29. 21:00 - Szekeres Istvan (VINIL.HU)

rotox_hifi_1.jpgNemrég valaki egy nagy doboznyi komolyzenei CD-t hirdetett a Vaterán. Nem volt túl élénk az érdeklődés, a lemezeket viszonylag alacsony minimum áron el is tudtam hozni.

Őszintén szólva eleve nem magamnak szántam a CD-ket, hanem arra a projektre, ami régóta foglalkoztat: a Pointe honlapra tévedő látogatóknak szeretnénk megmutatni, hogy mennyiféle Pointe készülék zenél mennyi kedves Pointe-tulajdonos mennyiféle rendszerében... Ehhez "bizonyító erejű" fotókra van szükség - méghozzá tőletek, kedves Pointe-tulajdonosok.

Azt találtuk ki, hogy mindenki, aki küld egy fotót a rendszeréről (vagy egy régebbi rendszeréről), amin látható egy tetszőleges Pointe készülék is, az kap egy CD-t ebből a gyűjteményből, kipostázva a címére, természetesen ingyen. 

(Ez a kép itt balra a kővágószőlősi Németh Gábor (Rotox) rendszerét ábrázolja, ami sokáig fórumos képe volt, és a bejegyzés miatt kunyeráltam el tőle.)

Milyen CD-k vannak?

Nem akarunk senkit illúziókba ringatni: ezek "noname" CD-k, az értékük nem több pár száz forintnál, viszont a márkátlan CD-k közül a jobbak közé tartoznak, kiváló, neves zenekarok és karmesterek lejárt jogdíjú lemezeinek újrakiadásai, többnyire jó hangminőségben - hiszen nagyrészt AAD felvételek a sztereó korszak hajnaláról. 

A műsoranyag a barokk zenétől a klasszikán és a romantikán át a 20-ik század kezdetéig terjed - ahogy az ilyen olcsó kiadványoknál szokás.cds_6_.jpg

Nem adunk listát, amiről válogatni lehet - vakon nyúlunk a dobozba, ettől lesz az egésznek valami remélhetőleg kellemes zsákbamacska hangulata :-)

Talán javítja a vállalkozókedvet, ha elárulom, hogy a névtelen CD-k közé azért bekevertünk egy pár kurrens, márkás, teljes értékű lemezt is. Ezeken is komolyzene hallható, és az EMI és a Decca kiadványai.

Akinek a képe elsőként beérkezik, az mindenképpen márkás CD-t kap, úgyhogy érdemes igyekezni.

 

Milyen képet várunk?

Nincs semmilyen megkötés, csak legyen rajta egy Pointe-készülék, lehetőleg más készülékek társaságában. A kompozíció, a kép felbontása szinte mellékes - tudjuk, hogy a készülékeink vásárlói eleve jó ízlésű emberek, és nem adnak ki vacakságot a kezükből.

A képeket az info@pointe.hu címre kérjük küldeni. A mellékletként csatolt kép mellé kérjük megadni azt a nevet, amit kiírhatunk a weboldalra - lehet teljes név is, de elég egy keresztnév vagy egy nicknév is. A levélben legyen benne a postacím, ahová a lemezt küldhetjük.

 snc00136_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pointe.blog.hu/api/trackback/id/tr787101395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása