Pointe - csöves erősítők

Magyar fülekbe magyar high-end

Osztódással szaporodunk

2017. július 19. 15:16 - Szekeres Istvan (VINIL.HU)

Új blog az analóg vonalnak

sls017.jpg

Kezdetben voltak a Pointe erősítők. Lett hozzájuk honlap, blog, Facebook-csoport, AVX-fórum. Meg nyílt nap.

Aztán pont két éve hivatalosan is elkezdtük árulni a Soulines lemezjátszókat, amikhez kellett a kínálatba hangkar, hangszedő, meg egy csomó apróság, amit elkezdtek keresni rajtunk, a karbonkefétől a rózsafa shellig.

Kettős élet volt ez: egyrészt volt egy saját termékünk, amit magunk fejlesztettünk, magunk gyártottunk, mi intéztük az ügyes-bajos dolgokat a porfestőtől a marketing stratégián át a könyvelőig, másrészt volt egy csomó készen kapott cucc, amit "csak" szimplán el kellett adnunk.

Az egész lemezjátszós vonal eddig csak társbérletben volt nálunk, a Pointe weblapján kapott egy saját aloldalt, a Pointe AVX-es oldalán egy önálló topikot, illetve egy-egy lemezjátszós bejegyzés elcsattant itt a blogon is.

De azért éreztük, hogy nincs ez így rendben, el kéne szeparálni a két üzletet. Így született meg a szétválás első lépéseként egy önálló blog, ami kifejezetten lemezjátszós témákkal foglalkozik, illetve a hozzá tartozó Facebook-csoport.

Ha ön kizárólag egyeseket és nullákat hallgat, akkor ez az új blog bizony nem önnek fog szólni.

Ellenben ha önnek vannak lemezei, lemezjátszója, szereti az analóg hangzást, akkor rettenetesen komolyan ajánljuk, hogy izibe' lájkolja be az Analógia blogot:

https://www.facebook.com/igazianalog/?fref=ts

Aki direktben nézne rá a blogra, az kattintson ide:

lemezjatszok.blog.hu

Egyelőre az elmúlt pár évben megjelent releváns tesztek vannak összegyűjtve (Soulines, Jelco, Audio-Technica, Goldring és persze Pointe vonalon), legfeljebb némi kommentárral ellátva, de egyre több nagyobb lélegzetvételű saját anyaggal is készülünk. Plusz hát ugye ott fogjuk tolni az analóg akciókat is - az elsőt rögtön pár napon belül.

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pointe.blog.hu/api/trackback/id/tr4012674535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása