Pointe - csöves erősítők

Magyar fülekbe magyar high-end

Megbillogozva

2016. január 14. 00:17 - Szekeres Istvan (VINIL.HU)

img_3686.JPGKis lépés ez egy embernek, és igazából kis lépés ez az emberiségnek is - de egy régi hiányosságot sikerült ma pótolnunk. Ugyanis az "új generációs" Pointe tápkábelek (v3.0 és v3.1) eddig nem mutatták a márkajelzést. Egy alapvetően bizalmon épülő üzleti kapcsolatban ennek nincs is túl nagy szerepe, de mondjuk a kábelek használt piaci szereplésének nem tesz jót, ha csak az eladó esküje tanúsítja, hogy az tényleg Pointe termék.

Az eddigi mulasztásra mentségünk nincs, csak kifogásunk, számos. Leginkább az volt a baj, hogy nem találtunk olyan nyomdászt, aki kiváló minőségű jelölő szalagot legyártott volna nekünk pici sorozatban is. Hiszen amennyi kábelt mi egy évtized alatt eladunk, azért egy komolyabb nyomdagépet beindítani sem érdemes.

A dilis emberek ugyanakkor valahogy vonzzák egymást, így kerültünk mi is kapcsolatba egy specilaista céggel, akik mindenféle címkét nyomtatnak. Amikor megkerestük őket, hogy izé, nekünk hifi tápkábeleket kellene valahogy megjelölnünk, nem kezdtek el furcsán nézni, mint egyszeri villanyszerelő, amikor vázolod neki a táp ösvény fogalmát, hanem felmérték mire van szükségünk.

img_3684.JPGAdott méretű címkére, ami tökéletesen tapad, ami tartós (nem jön le róla a felirat), és ami esztétikailag is vállalhatóan néz ki. Teljesen jól ráéreztek az igényeinkre, és el is készült egy pilot sorozat, amit egy kábelvastagságú ceruzán teszteltünk: tényleg levakarhatatlanul feltapadt, tényleg ledörgölhetetlen volt a nyomtatás rajta, és tényleg csinosan nézett ki.

A héten készült el maga a nyomtatás is, és az első kábeleket már fel is címkéztük. Tényleg profi. Tetszik?

Mostantól ilyen szépséges címkékkel jelöljük a kábeleinket. Akinek esetleg van tőlünk kábele, de nincs felcímkézve, az keressen meg, és megbeszéljük, hogyan "hitelesítjük" a kábelt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pointe.blog.hu/api/trackback/id/tr598270476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása